Κατηγορίες Προιόντων
 
Δοκίμιον Τεκτονικής Δεοντολογί
Συνοπτικές επισημάνσεις τεκτονικής δεοντ ...

Τιμή: 9.54
ΓΑΝΤΙΑ Γ/Δ ΛΕΥΚΑ ΔΕΡΜΑ GR
ΓΑΝΤΙΑ Γ/Δ ΛΕΥΚΑ ΔΕΡΜΑΓάντια λευκά 100% ...

Τιμή: 31.00
Χρώματα και τεκτονισμός
Όπως όλα τα σύμβολα στα Τεκτονικά τυπικά ...

Τιμή: 14.31
 
NEWSLETTER
Καταχωρείστε το email σας για να λαμβάνετε τα νέα μας: Καταχωρείστε το email σας.
Καταχωρείστε τον κωδικό που βλέπετε δίπλα:
 
 
Βρίσκεστε στην ενότητα: Προϊόντα::Βιβλία::Ναϊτες Ιππότες::ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΕΙΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟ & DVD
 
ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΣΕΙΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟ & DVD
Λιανική Τιμή Τιμή tektonismos.gr Έχετε όφελος:
Προσωρινά μη διαθέσιμο.
Δύο δεκαετίες μετά την Α Σταυροφορία, όταν οι σιδερόφρακτοι ιππότες της χριστιανοσύνης κατόρθωσαν να καταλάβουν τους Αγίους Τόπους, έκανε την εμφάνισή του στην Ιερουσαλήμ ένας από τους πιο μυστηριώδεις θεσμούς όλων των εποχών: το "Τάγμα των φτωχών ιπποτών του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα", αυτοί που στη συνέχεια ονομάστηκαν Ναΐτες.
Αν και η επίσημη ιστορία των Ναϊτών διήρκεσε λιγότερο από 200 χρόνια, αφού το 1314 ο τελευταίος ηγέτης της κολεκτίβας, ο Ζακ ντε Μολέ, κάηκε στην πυρά, έχοντας κατηγορηθεί - και μαζί με αυτόν όλο το τάγμα - για αίρεση και βλασφημία, οι Ναΐτες έχουν γίνει θρύλος και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι σιωπηλοί ιππότες του Ναού υπάρχουν ακόμη και σήμερα.
Στην πρώτη μονογραφία από τη σειρά "ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ", η εκπληκτική ιστορία αυτών των μυστηριωδών ιπποτών ξεδιπλώνεται μπροστά σας.
Μάθετε πώς ξεκίνησαν την πορεία τους, πώς κατόρθωσαν να αναδειχτούν σε προμάχους της χριστιανοσύνης, ποια είναι τα σημαντικότερα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία τους, με ποιον δημιούργησαν την πρώτη πολυεθνική εταιρεία της ιστορίας, πώς έγιναν οι γνωστότεροι τραπεζίτες του Μεσαίωνα, πώς πολεμούσαν τους μουσουλμάνους, ποια ήταν τα όπλα και οι τακτικές που χρησιμοποίησαν και σε ποιες μάχες διακρίθηκαν είτε κερδίζοντας απίστευτες νίκες για τους χριστιανούς είτε πέφτοντας μέχρι τον τελευταίο άνδρα αντιμετωπίζοντας τους μουσουλμάνους.

Μαζί δώρο ένα DVD εξαιρετικής ποιότητας με την περίφημη σειρά "Οι Ναΐτες Ιππότες" όπως προβλήθηκε από το Discovery Channel.
Ολα τα μυστήρια και οι παραδόσεις που αφορούν στους Ναΐτες, σε μία πλούσια και φροντισμένη παραγωγή.
Γυρισμένο στην Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή, με πλούσιο οπτικό υλικό, τη συμμετοχή των διακεκριμένων ιστορικών Μάλκολμ Μπάρμπερ και Ντέηβιντ Νίκολ και σε αφήγηση του Αρτ Μάλικ, η σειρά αυτή είναι η απόλυτη ιστορία των Ναϊτών.
Φανατισμένοι πολεμιστές των απίστων, μηχανορράφοι σύμβουλοι βασιλιάδων, δαιμόνιοι επιχειρηματίες, μυστηριώδεις φύλακες ιερών μυστικών, οι Ναΐτες αποτελούν ένα από τα γοητευτικότερα μυστήρια της ιστορίας. Εως τις μέρες μας, τα κατορθώματα των ιπποτών του Ναού πλέκονται με θρύλους, για τα τρομερά μυστικά των οποίων υπήρξαν αυστηροί και σιωπηλοί θεματοφύλακες, τροφοδοτώντας το μύθο των Ναϊτών.

Μάθετε τα πάντα για:
* Το Ιερό Γκράαλ
* Τη σινδόνη του Τουρίνο
* Τις μασονικές διασυνδέσεις
* Τους κρυμμένους θησαυρούς

Στα τέσσερα επεισόδια του DVD, δείτε:
* Επεισόδιο 1ο: "Οι σταυροφορίες", την εποχή που "γέννησε" το τάγμα, τις πρώτες μεγάλες συγκρούσεις της Δύσης με την Ανατολή.
* Επεισόδιο 2ο: "Η πρώτη πολυεθνική", την επικερδή επιχειρηματική δραστηριότητα των Ναϊτών και την επέκτασή τους σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή.
* Επεισόδιο 3ο: "Στο μέτωπο", τα περίφημα πολεμικά κατορθώματα των Ναϊτών στην αιώνια διαμάχη τους με τους "απίστους".
* Επεισόδιο 4ο: "Μύθοι και Θρύλοι", όλες τις παραδόσεις που συνδέουν τους Ναΐτες με το Αγιο Δισκοπότηρο, τη σινδόνη του Τουρίνο και τις μυστικές αδελφότητες.

Από τον Εκδότη


Επιπλέον χαρακτηριστικά
Τύπος:
Προϊόντα  
Προελευση:
 
Συγγραφέας :ΨΑΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκδότης :ANUBIS
Έτος :2006
ISBN :960-306-543-9
Σελίδες :116

 
Για λόγους ασφάλειας, οι παραγγελίες και τα στοιχεία σας, δεν αποθηκεύονται στο site μας.
 
 
 
 
 
 

 
Τεκτονισμός, On-line Κατάστημα Τεκτονικών προϊόντων, Βιβλία, Regalia, Κοσμήματα, Είδη Δώρων © 2008-14
Made in Vertigo Studios